Reseller worden

Leuk dat u geïnteresseerd bent in ons merk. Wij werken graag met winkels die passen bij onze visie en producten en komen graag met u in contact. 

Via onderstaand contactformulier kunt u uw gegevens invullen. Wij nemen de aanvraag vervolgens in behandeling. 

Mochten er vragen zijn dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons per e-mail: sales@kidslabel.com.

  • Dit e-mailadres wordt ook je gebruikersnaam

Aanmelden als reseller bij de groothandel in kinderrugzakken, knuffels en meer

Staat u te popelen om uw eigen onderneming te starten of uw bestaande assortiment uit te breiden? Dan is dit uw kans om de wereld van stijlvolle kinderaccessoires te betreden! Word een trotse reseller van Kidslabel, dé groothandel in kinderrugzakken, luiertassen en nog veel meer.

Bij Kidslabel begrijpen we dat ouders altijd op zoek zijn naar kwaliteit, stijl en functionaliteit als het gaat om producten voor hun kleintjes. Daarom hebben we met passie en toewijding een uitgebreide collectie samengesteld die aan al deze eisen voldoet. Onze kinderrugzakken zijn niet alleen praktisch en duurzaam, maar ook voorzien van de nieuwste trends en vrolijke designs. Onze luiertassen zijn niet zomaar tassen, maar modestatements voor moderne ouders. Ontdek onze collectie door u aan te melden.

Waarom kiezen voor Kidslabel als uw groothandelspartner?

  1. Kwaliteit voorop: Onze producten worden met zorg vervaardigd met gebruik van hoogwaardige materialen, zodat ze lang meegaan en ouders keer op keer tevreden stellen.

  2. Diversiteit in assortiment: Naast kinderrugzakken, knuffels en luiertassen bieden we nog veel meer. Uw klanten hebben toegang tot een breed scala aan producten van ons merk.

  3. Stijlvolle designs: Onze ontwerpen volgen de laatste trends in de kindermode, zodat de kleintjes er altijd hip en schattig uitzien.

  4. Uitstekende ondersteuning: Ons toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen bij al uw vragen en behoeften. We bieden marketingmateriaal, productinformatie en snel en efficiënt orderbeheer.

Sluit u aan bij ons groeiende netwerk van resellers en maak de wereld een beetje mooier voor de kleintjes. Word vandaag nog een Kidslabel reseller en geef ouders de kans om hun kinderen te omringen met liefde, stijl en functionaliteit. We staan klaar om samen met u de kinderwereld te veroveren!