Meet Kidslabel

Welkom bij Kidslabel! Het merk van Nederlandse bodem waar eigentijdse ontwerpen hand in hand gaan met kwaliteit, comfort en functionaliteit. Wij hebben met zorg en aandacht een collectie samengesteld die het ouderschap ondersteunt en de baby- en kindertijd nog fijner maakt.

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Lisa, moeder van twee jongens (Julian 7 en Floris 5) en eigenaar van Kidslabel. De afgelopen jaren heb ik via een ander verkoopkanaal met veel plezier klanten mogen blij maken met gepersonaliseerde kraamcadeaus. Van kleine labeldoekjes tot grote kraampakketten, wij maken van ieder product iets unieks door het te voorzien van een eigen naam, foto of logo. Kwaliteit heeft hierbij altijd centraal gestaan. Niet alleen in het proces van het productaanbod samenstellen maar ook in het proces van personaliseren. Drie jaar geleden ontstond de wens om een eigen kinderlabel op de markt brengen. Een eigen lijn met baby- en kinderessentials in mooie naturel tinten en eigentijdse ontwerpen. 

HET TEAM EN ONZE MISSIE

Het afgelopen jaar zijn wij hard gegroeid en inmiddels werken wij met een enthousiast team aan het ontwerp en de uitbreiding van het Kidslabel assortiment. Een betaalbare collectie die vertrouwd en vernieuwend tegelijk is.